Afsluitingen met precisie en vakmanschap geplaatst

Hekwerk is de specialist in verschillende soorten afsluitingen voor de regio Kapellen en Antwerpen, zoals draadafsluitingen, combi-afsluitingen, lamellen en kunsthagen.

Hier krijgt u meer informatie over de technische kwaliteiten van de afsluitingen van Hekwerk. Zo weet u meteen op welke manier deze expert in omheiningen te werk gaat.

Palen

Alle palen en buizen bestaan uit ronde buisprofielen, met een in- en uitwendige verzinking van 360 gr/m² en gecoat met ovengebakken polyesterpoeder. De palen worden geplaatst op een afstand van ongeveer 3 meter.

Gaas

Het gaas bestaat uit vierkant vlechtwerk (Betafence groen of zwart) met mazen van 50x50 mm. De draaddikte is 3 mm. De standaard gaashoogtes zijn: 1 - 1,25 - 1,50 - 1,80 - 2 - 2,50 - 3 - 4 meter

Hekwerk - Afsluitingen

Hulpstukken

Alle hulpstukken van de afsluitingen bestaan uit roestvrij staal (inox), aluminium of kunststof.

Schetsplaat

Alle afsluitingspalen worden pneumatisch in de grond verankerd met verzinkte schetsplaten. Het belangrijkste voordeel van schetsplaten is dat de installateur niet bij de buren moet komen om de palen en de afsluitingen te plaatsen.

Een tweede voordeel is dat de palen nooit plooien bij stormweer. Want de palen geven een beetje mee met de wind, wat bij een betonnen fundering niet het geval is.

Hekwerk - Afsluitingen

Eigen fabricatie van palen en muurlatten

Wil u authentieke palen? Wij kunnen zelf palen produceren uit een massieve winkelhaak van 40 x 40 x 4 mm. Deze worden na fabricage verzinkt en na de plaatsing zwart of groen gecoat. Vroeger werd deze techniek vaak gebruikt voor afsluitingen.

Contact

Contacteer Hekwerk in Kapellen voor meer informatie over afsluitingen. Of vraag een gratis en vrijblijvende offerte.