Lamellen voor meer privacy en stevigheid

Lamellen zijn de specialiteit van Hekwerk. De specialist in afsluitingen kan u een uitgebreid gamma aanbieden. Hier stellen we de verschillende mogelijkheden voor, zodat u goed geïnformeerd een keuze kan maken.

GMP lamellen

GMP lamellen of strips zorgen voor de perfecte privacy in uw tuin. Ze worden aangebracht in 2 verschillende draadtypes of panelen van Betafence. Alle strips en lamellen zijn makkelijk te bevestigen aan uw bestaande afsluiting. Tenminste als de bestaande draadafsluiting stevig genoeg is.

In een handomdraai heeft u een onderhoudsvrije afscherming die heel lang meegaat. U kan kiezen uit verschillende kleuren.

Florida strips

Florida strips kunnen aangebracht worden in Plasitor-gaas van Betafence, met een ruitvormige maas van 50 mm. Het voordeel van deze strips is dat ze winddoorlatend zijn zodat de palen van de afsluiting minder belast worden.

Deze strips zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: groen, zwart, licht hout en donker hout.

Louisiana strips

Louisiana strips worden gevlochten in Pantanet Family-draad van Betafence, met een rechthoekige maas van 100/50 mm. Ze zijn bijna 100% ondoorzichtig, maar daardoor ook belastend voor de palen. Met Louisiana strips kan u verschillende patronen maken. Deze strips passen ook in de mazen van kleine tuinpoortjes.

Deze strips zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: groen, zwart, licht hout en donker hout.

Hekwerk - Lamellen

Nevada Super lamellen strips

Nevada Super lamellen worden gebruikt in Nylofor Medium-panelen of Bekafor Classic-panelen van Betafence. Deze lamellen worden geleverd in een volledig pakket met verticale lamellen en horizontale profielen die exact passen in de verstevigingsneus van het paneel. Ze zijn bijna 100% ondoorzichtig en zeer stevig.

Deze lamellen zijn verkrijgbaar in vier verschillende kleuren: groen, zwart, licht hout en donker hout.

Hekwerk - Lamellen

Colorado strips (Woodlook)

De Colorado strip (Woodlook) is eigenlijk een band met houtnerf print die kan aangebracht worden in alle mogelijke gazen en panelen die een maasbreedte hebben van 50 mm, zoals Plasitor- en Pantanet-draad, dubbeldraad panelen, sommige poorten of balkonafschermingen.

De Colorado strip wordt geleverd op rollen van 100 meter en kan in verschillende vlechtpatronen gevlochten worden. De strip is gemaakt uit stevig kunststof materiaal, en het is onderhoudsvrij en lichter in gewicht dan andere banden die op de markt zijn. Zo worden de palen en de draad weinig belast.

Deze strips zijn verkrijgbaar in vijf kleuren: donker groen, antraciet grijs, pastel groen, pastel grijs en donker bruin.

Hekwerk - Lamellen

Meer weten over lamellen

Contacteer Hekwerk in Kapellen voor meer informatie over de verschillende lamellen of om een gratis offerte aan te vragen.